Geredde eekhoorn brengt frisse wind in het leven van een man

Dit verhaal is één van de schattigste die we ooit hebben gehad. Een man wilde zijn groene vingers eens uitproberen en kocht een schop, handschoenen en een grote zak met mulch. Toen hij de zak mulch openmaakte, rolde er iets onverwacht uit: een baby. Een eekhoornbaby, om precies te zijn.

De man gaf de kleine wees de naam “Zip” en besloot het nog nauwelijks levende, piepkleine wezentje te adopteren en op te voeden.

Imgur

Zip ontwikkelde zich fantastisch. Na een paar weken, begonnen de eerste tekenen van een pels op te komen.

Imgur

Twee weken later, begon het kleintje al steeds meer op een eekhoorn te lijken. Maar Zip was nog steeds erg zwak en moest heel voorzichtig worden opgepakt.

Imgur

Na drie weken was zijn staart nog niet precies borstelig, maar wel al volledig met haar bedekt. Elke dag werd de klein baby sterker en actiever.

Imgur

In de vierde en vijfde weken begonnen zijn oogjes zich te openen. Schattiger dan dit kleintje wordt het niet. 

Imgur

Na zes weken, begon hij liefdevol zijn papa vast te houden. Maar hij was nog steeds niet sterk genoeg om ontspannen op zijn eigen voetjes... ehh, pootjes rond te lopen.

Imgur

Ondertussen is Zip een onverschrokken avonturier geworden en maakt dingen mee waar een gemiddelde eekhoorn niet eens van kan dromen.

Imgur

En hij heeft een flinke eetlust.

Imgur

Zips favoriete snacks zijn niet nootjes, maar bosbessen, gek genoeg.

Imgur

Zip kan zich nu vrij bewegen en heeft zijn eigen persoonlijkheid ontwikkeld! Je weet nooit waar je hem nu weer eens zal aantreffen.

Imgur

Deel dit verhaal met andere dierenliefhebbers. Zip is echt het snoezigste huisdier dat je je maar kunt voorstellen.

Reacties

Ook interessant