Jong meisje bouwt huis voor hulpbehoevende man

Hailey Fort uit Washington is alles behalve een gewoon kind. Toen ze negen jaar oud was, bracht ze haar dagen en avonden door met het bouwen van een huis. Terwijl de meeste kinderen misschien eerder een boomhuis zouden bouwen, was Hailey een verrijdbaar onderkomen aan het bouwen voor haar dakloze vriend, Edward.

Edward ontmoette Hailey toen ze vijf jaar oud was. Toen ze deze dakloze man voor het eerst op straat zag, smeekte ze haar moeder om een broodje voor hem te kopen. Om nog meer te kunnen helpen, begon Hailey thuis een groentetuin en doneerde haar oogst aan mensen die wel wat eten konden gebruiken. Omdat Edward geen dak boven zijn hoofd had, besloot het meisje voor hem een huis te bouwen: een mini-huis met een oppervlakte van ongeveer 244 X 122 cm en uitgerust met een deur, een raam en isolatie.

“Het voelt gewoon verkeerd dat er mensen dakloos zijn,” zegt Hailey. "Ik vind dat iedereen een plek moet hebben om te wonen.” En daarom bracht dit meisje haar vrije tijd door met boren, zagen en hameren. Hailey wilt zelfs nog meer onderkomens bouwen voor mensen die dat nodig hebben.

"Ik wil echt niet dat ze zo nat worden met al het slechte weer dat we hier wel eens hebben,” verklaart Hailey, die gelooft dat iedereen een plek verdient om thuis te zijn.

Niemand is te jong om de wereld te veranderen. Met zo´n groot hart zit er geen limiet aan wat Hailey teweeg kan brengen!

Reacties

Ook interessant