Zelfopoffering: Moeder redt zoon tijdens val van 9 meter hoge brug

Toen Jennifer Duncan van een brug af viel en ruim 9 meter naar beneden stortte, had ze maar één instinct: haar zoon redden. Wat was er zojuist gebeurd? 

Jennifer, 23, en haar zoon van acht maanden oud reden zoals elke dag naar de kleuterschool. Maar toen ze de brug over reden, hadden ze een kleine aanrijding en stopten aan de kant van de weg met de andere auto om op de politie te wachten. Zij en haar baby stonden veilig aan de rand van de brug - ten minste, dat dacht ze.

Youtube/USNews24

Opeens verloor een andere auto die de brug over kwam de controle over het stuur en reed op de wagen in die recht voor ze stond, waardoor ze over de railing van de brug werden geduwd. Terwijl ze ruim 9 meter richting de stoep neerstortten, vouwde Jennifer zich instinctief om haar zoon heen, waardoor ze een menselijk schild werd dat hem beschermde.

gofundme

Het werkte. Haar kleine jongen overleefde niet alleen de val, maar liep niet eens krasje op. 

Jennifer had echter een zware opoffering gemaakt. Ze leefde nog, dus dat was een goed begin. Maar ook al had haar directe reactie het effect gehad dat ze had beoogd, haar eigen leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht met een gebroken bekken, negen gebroken botten in haar rug, breuken in haar benen en ribben, armverwondingen en meer.

Uiteindelijk verloor ze een been en bracht ze maanden in het ziekenhuis door en nog langer in de revalidatie om te leren lopen met haar beenprothese. Ze onderging in totaal 14 operaties.

gofundme

“Mijn voornaamste zorg was hem veilig houden, zorgen dat hij het zou overleven,” kan Jennifer zich later voor de geest halen. “Het was maar één seconde en – toen ik zag dat we vielen – hield ik hem gewoon zo stevig vast als ik kon.”

Vrienden richtten een GoFundMe campagne op om te helpen met de rekeningen voor haar kostbare behandeling en je kunt je nauwelijks iemand voorstellen die het meer verdient. 

Youtube/USNews24

Wat een legendarische en moedige daad. De liefde van ouders voor hun kinderen geeft mensen werkelijk superheldenkracht. Bekijk het filmpje waarin ze het hele wonderlijke verhaal in dit interview navertelt: 

Reacties

Ook interessant