Vrouw baadt in kokosolie en komt vast te zitten in de badkuip

Het is zo'n ingrediënt waar iedereen het over heeft. Het is goed voor je gewicht en je huid, je kunt het in je hoofdmaaltijd stoppen, in een bijgerecht en zelfs in je koffie! En het is natuurlijk geweldig in cosmetische zeepjes en crèmes. Waar hebben we het dan over?

Juist, ja. Kokosolie.

Dầu dừa

Het is met goede reden een zeer geliefde trend. Het hydrateert en zelfs de gevoelige huid (en maag) reageert er goed op.

Het blijkt echter dat het toch nog mogelijk is om het met kokosolie te overdrijven, zoals een Australische vrouw - online bekend als "Denshan" - op een vervelende manier moest ontdekken. Ze was aan huis gebonden en lag in bed met koorts en een longinfectie, dus dacht dat een warm bad haar wel goed zou doen. Ze wilde zichzelf extra verwennen, dus goot ze een royale dosis kokosolie in het badwater.

Toen ze er eenmaal lang genoeg in had gezeten, trok ze de gootsteendop eruit. Terwijl ze het heerlijk warme water zag weglopen, merkte ze echter dat ze de badkuip niet uitkwam. Rillend en zwak zat ze daar en het lukte haar niet om zichzelf uit de badkuip te hijsen en over de rand te klimmen, omdat het bad bedekt was met een laag... kokosolie. Het was eenvoudigweg te glibberig! Met elke beweging die ze maakte, gleed ze weer terug.

Ze reikte gefrustreerd naar haar telefoon, nam een foto en schreef een snelle post online over de gladde val waar ze in gevangen zat.

Imgur/denshan

"Ik glijd maar een beetje rond als een gigantische, ingevette aardappel in een braadpan. Er is nergens houvast. Ik heb geen grip. Ik zit hier alleen met mijn dikke lijf, dat bedekt in olie rondglibbert," schreef ze.

Na dertig minuten ploeteren gaf ze het op, vulde het bad opnieuw — dit keer met heel veel zeep — en was uiteindelijk in staat om de olie door het putje te spoelen. We gaan er maar vanuit dat ze dit keer het bad vliegensvlug uitkwam: "like greased lightning!"

Gelukkig is ze eruit gekomen (met haar gevoel voor humor nog intact), maar het voordeel is dat de rest van ons niet hetzelfde hoeft mee te maken. Niet te scheutig met de badolie. Geen ingevette aardappels in de badkuip!

Reacties

Ook interessant