Brandweerman helpt bij de geboorte van een klein meisje en adopteert haar dan zelf!

Marc en Beth Hadden woonden met hun twee jongens, Will en Parker, in South Carolina. Ze hadden op nog een kind gehoopt, maar na vele teleurstellingen gaf de docter hen het slechte nieuws: het was voor hen niet meer mogelijk om nog een kind te krijgen.

Youtube/Heather Biance

De Haddens begonnen adoptie te overwegen, maar het proces beangstigde hen. Ze besloten het aan het lot over te laten. “We zeiden: als het zo moet zijn, dan gebeurt het wel,” legt Beth uit. Terwijl de jaren verstreken en hun kinderen steeds ouder werden, gebeurde er niets. Ze begonnen de hoop op te geven.

Youtube/Heather Biance

Toen werd Marc, die werkzaam was als brandweerman, op een dag opgeroepen voor een ongebruikelijk spoedgeval: een vrouw die thuis vastzat en op het punt stond te bevallen. De verschillende nooddiensten arriveerden, waaronder Marc en zijn ploeg, maar ze was al in een vergevorderd stadium van de bevalling. De baby kwam eraan. Er was geen tijd om haar naar het ziekenhuis te vervoeren.

Sterker nog, Marc en zijn collega's assisteerden hoogst persoonlijk bij de bevalling en brachten de kleine baby ter wereld.

Wikipedia Commons/baby after birth

Marc belde Beth op om haar erover te vertellen. Hij was zo opgewonden, dat hij de ervaring gewoon moest delen. "Hij was extatisch,” zegt zijn vrouw. Gedurende de volgende uren en dagen wilde Marc de moeder en het kleine meisje, Grace, in de gaten houden. Maar waar hij toen achter kwam, choqueerde en raakte hem: de baby werd voor adoptie opgegeven. Toen hij dit hoorde, wist hij dat het geen toeval was.

De Haddens ondernamen meteen actie. Ze namen contact op met het adoptiebureau en vingen het proces zo snel ze konden aan. Binnen twee dagen had Grace zich al bij hun gezin aangesloten. Dezelfde man die haar ter wereld had gebracht zou nu haar eigen vader zijn!

Youtube/Heather Biance

Beth en Marc waren dolgelukkig en Will en Parker vonden het maar wat leuk om er een nieuw, klein zusje bij te hebben.

Youtube/Heather Biance

Soms stuurt het universum je inderdaad waar je het meest naar verlangt. Het is een prachtige afloop voor de kleine meid, die ter wereld kwam en toch nog een liefdevol gezin vond. (Haar naam past ook helemaal, want "grace" betekent "genade" en "gratie"!)

Bekijk het filmpje waarin de ouders het hele verhaal nog eens navertellen. Het is zo ontroerend en mooi:

 

Bron:

Littlethings 

Reacties

Ook interessant