Hartverscheurend: Deze hond wordt gered van de hel, maar reddingswerker heeft dit nog nooit meegemaakt.

Monica Mitreanu is een reddingsmedewerker voor dieren in Roemenië. Ze is gespecialiseerd in honden die uit afschuwelijke omstandigheden zij gered. Maar op 11 november 2015 ontmoet ze een jonge hond, bijna nog een puppy, die ongelooflijke pijn heeft moeten doorstaan.

Zijn reactie als ze hem aanraken gaat door merg en been. Zelfs de doorgewinterde reddingswerker had nog nooit zoiets gehoord:

Ik heb nog nooit een hond zo horen schreeuwen. Het lijkt wel of elke aanraking een messteek voor hem is. Wie weet wat deze kleine viervoeter heeft moeten doorstaan? Gelukkig is Monica Mitreanu een echte expert als het aankomt op getraumatiseerde honden. Slechts 3 dagen later zag het kermende hondje er zo uit.

Zo zie je maar wat een beetje aandacht en liefde teweeg kan brengen. Hij kwispelde zelfs even met zijn staart. Zijn verhaal is onder dierenvrienden op het internet gedeeld en de kleine opdonder is zelfs geadopteerd door een gezin in het Verenigd Koninkrijk, waar hij nu samenwoont met 3 nieuwe hondenvrienden. Hij arriveerde net op tijd voor de kerst.

Als jij ook zo onder de indruk bent van deze prachtige transformatie, deel dan deze foto´s met iedereen die je kent.

Reacties

Ook interessant