Toen een moeder hem kwetste, vertelde deze motorrijder haar wie hij werkelijk is

Onder sommige ogenschijnlijk harde buitenkanten, vind je vaak een veel zachtere binnenkant. Niets bewijst dat beter dan dit verhaal! Als een grote motorrijder met tatoeages een lief klein meisje ontmoet, trekt haar moeder haar bij hem weg. De in leer geklede motorrijder is diep gekwetst. Dus besluit hij een brief op Facebook te schrijven om de moeder te laten weten dat ze hem verkeerd heeft ingeschat. Dit is wat hij te zeggen had:

"Aan het gezin met de rode SUV vandaag bij Tim Horton´s,

Ja, ik ben een grote kerel van 127 kilo met motorfietsen en vol tatoeages, ik ben een lasser, ik ben luid, ik drink bier, ik vloek en ik lus je rauw als je me verkeerd aankijkt.

Wat je niet weet, is dat ik al 11 jaar gelukkig getrouwd ben, mijn kinderen me papa noemen, ik ben afgestudeerd van de universiteit, mijn moeder trots op me is en iedereen vertelt hoeveel geluk ze heeft met zo´n fantastische zoon, mijn neven en nichten altijd dolgelukkig zijn om hun m´noom Luc te zien, en toen mijn dochter haar arm brak ik harder huilde dan zij. Ik lees boeken, ik help mensen, ik maak er een punt van om oorlogsveteranen te bedanken en ik moest huilen bij het zien van de film Armageddon...

Dus de volgende keer dat ik glimlach en hoi zeg tegen je kleine meid en jij grijpt haar en zegt "Nee, lieverd. We praten niet met vieze motorrijders", onthoud dan dat ook al heb je deze "vieze motorrijder" gekwetst, hij zou de eerste zijn om een brandend huis in te rennen en de goudvis van jouw kleine meid te redden zodat ze niet verdrietig zou hoeven zijn!!! - L.P."

We kunnen alleen maar hopen dat de moeder zijn Facebook post heeft gelezen en een belangrijke les heeft geleerd: Je kunt mensen niet beoordelen op hun uiterlijk. En als je de tijd neemt om vriendelijk te zijn tegen mensen die er wellicht een beetje "anders" uitzien, zou je wel eens heel positief verrast kunnen zijn!

Reacties

Ook interessant