Koppel dat worstelt zwanger te worden, eindigt met 6 kinderen

Sarah en Andy Justice uit Oklahoma wilden heel graag een gezin stichten. Het stel ontmoette elkaar tijdens hun studie en werden al snel onafscheidelijk. Na hun afstuderen trouwden ze en probeerden al snel daarna zwanger te worden. Iets zat er echter niet helemaal goed.

Niemand kon achterhalen wat het probleem was, maar de Justices wisten dat ze geen USD 60.000 aan vruchtbaarheidsbehandelingen konden uitgeven. Dus besloten ze te adopteren. Alles leek helemaal perfect te gaan: ze vonden een vrouw die al zwanger was, maar haar baby voor adoptie wilde opgeven. Maar iedereen stond een grote verrassing te wachten...

De biologische moeder bleek zwanger van een drieling te zijn! Wow. Sarah en Andy aarzelden geen moment. Ze bleven bij hun belofte en waren zo verheugd om Joel, Hannah en Elizabeth mee naar huis te nemen.

Facebook

De baby´s werden een maand te vroeg geboren en hadden wat extra medische aandacht nodig, maar waren over het algemeen gezond. Het was echter nog lang niet gedaan met de verrassingen. 

Facebook

Sarah bleek namelijk zelf ook zwanger te zijn! Dat was volledig onverwacht. Sarah en Andy gingen daar zeker hun handen vol mee hebben.

Sarah´s zwangerschap werd als riskant beschouwd vanwege haar medische voorgeschiedenis, dus ontving ze wat extra testen. Toe kwam de volgende verrassing: Sarah was zwanger met een tweeling! Geschokt en een beetje verward belde ze Andy op. "Is het een jongen of een meisje?" vroeg hij. "Nou, ééntje wordt een jongen..." Andy hapte naar lucht.

Facebook

Zes maanden later werden Andrew en Abigail geboren en opgenomen in dit prachtige gezin. Wat een omwenteling: van proberen zwanger te worden naar vijf baby´s in zo´n korte tijd!

Facebook

Uiteraard, waren de eerste paar weken ontzettend uitdagend. Het gezin versleet in één week 300 luiers en naar een regelmatig slaapritme konden ze wel fluiten!

Maar één ding is zeker: dit gezin is zo dankbaar voor hun kinderen. Sarah zegt, "Als we de klok konden terugdraaien, zouden we alles precies hetzelfde hebben gedaan. Alles is perfect zoals het is. Onze vijf kinderen zijn zulke dierbare schatten." Gelukkig dragen ze dit gezin samen.

Facebook

En als je dacht dat het daarmee toch echt wel afgelopen was, dan zul je perplex staan: want in augustus 2015 kwam de aankondiging dat er nog een nieuwe passagier voor de kinderwagen onderweg was! Hoe is het mogelijk?!

Facebook

In januari 2016 werd de kleine zoon Caleb verwelkomt in dit gezellige en bonte gezin, waarmee Sarah en Andy nu dus 6 kinderen hebben!

Het lijkt erop dat het gezin al heel goed aan de nieuwe situatie went.

Zo zie je maar weer: sommige dingen kun je gewoon niet plannen. Maar voor Sarah en Andy zijn dit zes van de mooiste cadeaus die ze zich maar hadden kunnen wensen!

Reacties

Ook interessant