18-jarige ziet onschuldig kerstcadeau aan voor een dildo

Je kunt wel stellen dat Shelby Donovan uit New Orleans de kerst van 2016 niet snel zal vergeten.

Op de ochtend van eerste kerstdag kwam haar familie samen rondom de kerstboom om hun cadeaus open te maken. Shelby stond nogal een verrassing te wachten... ten minste, dat dacht ze. Toe ze het cadeau van haar moeder uitpakte, kreeg ze meteen een hoofd als een boei van verlegenheid terwijl ze een erg vreemd uitziend voorwerp tevoorschijn haalde...

"Ik wist waar het op leek, maar wilde het niet zeggen waar mijn hele familie bij zat. Ik begon te lachen, maar ook een beetje te huilen," weet Shelby nog. Het felroze voorwerp leek duidelijk op een... ehm... nou ja... een penis! En terwijl ze haar familie in lachen zag uitbarsten, realiseerde Shelby zich dat ze precies hetzelfde dachten.

Maar ze hadden het allemaal bij het verkeerde eind — het was echt een praktisch en onschuldig cadeau met goede intenties. Toen Shelby's moeder eindelijk doorhad waarom iedereen moest lachen, schoot ze meteen in de verdediging: "Wat denk je nu, dat ik je een dildo voor de kerst geef?"

 

Het vreemde object bleek eigenlijk gewoon een bekerhouder, een zeer praktisch geschenk voor een tiener die graag hete koffie onderweg drinkt. Maar klaarblijkelijk kwam niemand van die hardnekkige eerste indruk af. Shelby's grootmoeder kon de verleiding zelfs niet weerstaan om er een one-liner in te gooien om het unieke presentje te beschrijven: "´s Ochtends voor business, ´s avonds voor pleasure!"

Na de verwarring van afgelopen feestdagen, zal Shelby's moeder het dit jaar wel bij traditionelere geschenken houden. Als Shelby mocht kiezen, dan zijn een paar gebreide sokken meer dan genoeg.

Reacties

Ook interessant