Morbide! Vrouw balsemt dode zoon met wodka en bewaart hem in de kelder

Net als de meeste ouders, wilde Tsiuri Kwaratskhelia uit de Democratische Republiek Georgië haar kind voor altijd dicht bij zich hebben. Maar zij sloeg er nét iets te ver in door. Toen haar zoon Joni Bakaradze in 1995 op 22-jarige leeftijd stierf, vond Tsiuri het moeilijk om hem los te laten.

Sterker nog: ze besloot dat ze dat niet kon en bewaarde in plaats daarvan zijn lijk 22 jaar in een doodskist in haar kelder.

 

Ze hield het lichaam goed met gebruik van balsem, totdat een stem in haar droom haar zei dat ze beter wodka kon gebruiken. Sindsdien baadt ze haar zoon dagelijks in wodka: "Je kunt het lichaam niet een nachtje laten liggen zonder het in te wikkelen, anders wordt het zwart. De eerste 10 jaar verschoonde ik zijn kleding op zijn verjaardag," vertelde Tsiuri.

Youtube/TopViralNews

Maar met de jaren ging de gezondheid van de rouwende moeder achteruit en was ze niet langer in staat om goed te zorgen voor haar gemummificeerde zoon. Ze is echter nog steeds vastberaden om Joni zo lang mogelijk thuis bij zich te houden. Ze gelooft dat dit haar kleinkind zal helpen om hem te herinneren: "Joni wilde dat zijn zoon zou zien wat voor vader hij had," she says. "Hij was een goede man."

Je kunt in deze video zien hoe deze toegewijde moeder voor haar zoon zorgt...

Voor Tsiuri Kwaratskhelia is de dood gewoon deel van het leven en ze weigert om het een reden te laten zijn dat ze van haar geliefde zoon wordt gescheiden. Hoe griezelig dat ook is, je moet toegeven dat het ook best ontroerend is om zulke onsterfelijke liefde te zien. 

Bron:

Focus

Reacties

Ook interessant