Bruidegom doet een emotionele dans met zijn moeder, die aan ALS lijdt

Na acht jaar samen, is voor Kristeen en Luke Rheault eindelijk de mooiste dag van hun leven aangebroken. Normaal gesproken is er tijdens de receptie een traditionele dans tussen moeder en zoon. Maar dit is mooier dan welke traditie dan ook. De bruidegoms moeder lijdt aan amyotrofe laterale sclerose (ALS). Haar geatrofieerde spieren hebben haar van een rolstoel afhankelijk gemaakt.

Dus knielt Luke meteen naast haar neer. Op gelijke ooghoogte met zijn moeder swingt hij haar voorzichtig over de dansvloer en droogt teder haar tranen. In dat moment wordt de bruid weer helemaal opnieuw verliefd op hem: “Dat was waarschijnlijk het meest ontroerende moment dat ik ooit heb meegemaakt,” vertelt Kristeen. “Niemand in de zaal hield het droog.” Deze vier minuten komen direct binnen in je hart:

Kort na deze opname overleed Lukes moeder. Maar de bruidegom is zo blij dat hij dit moment met zijn moeder kon delen voordat ze overleed. De herinnering aan haar stralende gezicht zal voor altijd in zijn hart leven. Als deze laatste dans voor moeder en zoon je ook zo diep heeft geraakt, deel dan deze emotionele video.

Reacties

Ook interessant